Sofie Karlstad

Kategori: Allmänt

Bloggere sitter på ræva og tjener penger- pisspreik!

Ja nå har jeg akkurat lest to artikler om hvordan vi bloggere sitter her og ikke gjør en dritt mens det ruller inn penger. Vet de hva de prater om? For det første så er det er svært lite antall blogger som tjener noe, for det andre så begynner bloggen som en hobby og for det tredje så er det mye stress med blogging.

1. De fleste under topp 10 i Norge tjener absolutt ingenting på bloggen, ja av og til blir enkelte sponset med diverse, men man kan jo ikke leve av det?

2. Det å blogge inngår ikke kun å sitte og skrive meningsløse tekster, du må komme opp med 1-3 spennende temaer hver dag, du må blogge bra for å holde deg på topp. Så har du en dårlig dag så går det ut over statistikken. Du må i tillegg ta bra bilder og ha en tekst som fenger.

 

3. Det å blogge kan man ikke kun sitte hjemme å gjøre så det blir feil å si vi bare sitter på rumpa, for de fleste gjør alt normale mennesker gjør i tillegg: går på skole, jobber, gjør lekser og må ha litt fritid i TILLEGG til bloggen. Jeg synes faktisk den andre jobben jeg har er lettere enn å blogge. Så før man uttaler seg om hvor "easy peasy" blogging er så burde man ha prøvd begge deler.

Har du også opplevd dette?

Summer feeling!

Idag sto jeg opp å gikk rett ut å solte meg, det var utrolig godt, har ikke meldt no serlig sommervær denne uken vertfall får håpe det kommer om ikke så altfor lenge! Det pøser ned akkurat nå å jeg og Guro er på tur ut for å handle inn litt mat å snacks til ikveld. Vi tenkte å bare cillan hjemme å se på film eller noe, vi drar sikkert opp å bader litt senere også. Vi har vært oppe på et vann som alle bader på her hver natt, det er utrolig koselig. Jeg vil tilslutt bare takke for alle positive tilbakemeldinger på inlegge under, setter enorm stor bris på det! Så tusentakk og vi blogges!

Hva har dere gjordt idag?

Ingen vet hvem jeg er - Historien ingen før har lest!

Ingen vet hvem jeg er, hva jeg tenker å hva jeg føler. Det er kanskje ikke helt meg å skrive om følelser heller. Men de siste årene har vært tunge, jeg har slitt med å holde hode hevet. Venner har snudd ryggen til meg, kjente å kjære har baksnakket, kommentert å likt. Dreier alt seg om comments å likes?

Bloggen er et sted der hvem som helst kan slenge inn en sårende kommentar, men jeg har vel lagt opp til det selv?

Jeg virker kanskje for noen som en bitch, kanskje også litt kald, men nå vil jeg egentlig bare få ut sannheten som har brent seg fast i meg, fortid har skjedd og framtid skal skje noe kan endres annet kan ikke.

Jeg blir sittende igjen med tårer i øynene når jeg leser stygge kommentarer om meg. Hvorfor bryr jeg meg? hvorfor dreier jeg meg om andres meninger. jeg har en historie. Jeg deler den verken fordi jeg vil eller må. Jeg deler den for å kanskje rekke ut til mine yngre lesere og kanskje noen på samme alder!

Jeg har allerede innrømt for bloggen at jeg ønsker å ta silikon i puppene å leppene, noe jeg bestemte meg for allerede når jeg var 13!! Det er helt sykt når jeg tenker over det, jeg var sent ute i puberteten å var ganske spinkel som 13-14 åring. Det var en vanskelig tid der jeg møtte motstand hver dag, jeg møtte på stygge kommentarer som ble skriket etter meg å jeg møtte virkeligheten på sosiale medier som facebook å nettby som en gang var.
Nettet-comments å likes
Jeg har siden jeg logget inn for første gang blitt diskutert på nett. Hvordan jeg ser ut, hvor tynn jeg er, hvor feil å hvordan å forbedre meg. Hvordan kan et annet menneske sitte å skrive hvor stygg du er, at du har anoreksi å at du må spise. At kroppen du har fått utdelt ikke er bra nok å at du må se bedre ut for å være bra nok? Burde ikke denne personen være perfekt selv. Eller kan man bare dømme uten å kjenne. Det sårer meg å se at stygge kommentarer får et dusin likes. Hva oppnår personen? 13-14 som også syns jeg burde se bedre ut. Gratulere, jeg håper min usikkerhet er vert din glede i et par timer.

Den onde tvillingen, det var en jente som virkelig ødela livet mitt, jeg vil ikke nevne navn selv om drittkjerringen fortjener det. Hun spredde rykter om innlegg, at jeg ikke eide pupper, hun fikk en hel by mot meg, hun tok ifra meg en jeg var. Jeg var så lei meg, følte jeg hadde mista alt, jeg var i de såre ungdomsårene å så derfor ikke klart. Jeg klarer henne ikke den dag i dag, alt jeg fortalte, alle hemmelighetene jeg delte. Hun blotta meg helt. Jeg ble dumpet av en jeg da var interessert i på grunn av ryktene, hatet og henne.

Jeg hadde som 13 åring verken pupper eller rumpe, jeg synes jo dette var grusomt å begynte å finne ut syke løsninger. Jeg skulle operere meg selv, jeg fant fram et knivblad å begynte å skjære. 0 smertestillende 0 bedøvelse. Kun tanker om å få større bryster. jeg var 13 år!! jeg kom så langt at jeg så brystvevet, jeg stoppet. Klarte ikke gjennomføre det. Jeg turte selvfølgelig ikke si dette til noen eller gå til legen å få det åpne kuttet sydd. Så i dag sitter jeg igjen med fine pupper jeg ikke tørr å vise fram. Arrene er for vonde å bringer tilbake så mye smerter. jeg har aldri fortalt dette til noen å det sitter fortsatt ganske langt inne i meg, men jeg skriver dette til alle de som ser opp til meg å leser bloggen. Kanskje dette hjelper dere!

En far av en venninne sa til venninnen min at jeg hadde bulimi. Han målte med hendene hvor stor lårene mine var å jeg ble rett å slett sjokkert da jeg fikk høre det. Jeg virker kanskje fornøyd ut men jeg vil bare være bra nok. Bildene jeg legger ut gjør jeg for å vise at jeg har oppnådd det JEG ønsket! Jeg har spist masse, gått opp og jeg trener! Jeg vil bare være den jenta som inspirerer ikke den svake jenta som før ikke eide selvtillit.

Ingen skal få ødelegge meg igjen. Jeg skal jobbe, bevise å stå på for dere. Det er tungt å bli pressa ned i gjørmen av kjente og ukjente. Men jeg skal kjempe, klarer jeg klarer du! Sammen skal vi tro på oss selv vi skal bekjempe oss, for når det kommer til oss så er det vi som må være fornøyde. Er vi det vil ingen knekke oss!

Sliter du ogå med kroppsfokus, skriv inn en annonym kommentar?

TATT AV POLITIET!

Haha, ja! Natt til i går så kjedet jeg og Nora oss sånn at vi bestemte oss for å fint låne en pitteliten robåt, vi hadde jo selvfølgelig tenkt å legge den på plass igjen, men vi ble oppdaget! Politiet kom å kjørte oss bare hjem, heldigvis! Vi var pissnervøse! Vi ble ikke anmeldt eller noe sånn, hva skal man si til politiet da? "YOLO" haha, nei nok om det.

 

Har ødelagt døgnrytmen helt! I tillegg bor jeg alene nå i en uke å gidder derfor kun å lage mat om det er høyst nødvendig! Det har ikke vært nå spesielt fint vær de siste dagene heller, derfor har jeg og Guro brukt meste parten av tiden inne. Nå står hun å lager pasta til meg å etter det skal vi lage brownies, is og frukt! Yuum, her går vi på hard diett for tiden. Hehe, neida. Ellers så ligger vi bare og sløver og blogger! Tror vi får finne på noe spennende i morgen!
Hva har dere gjort idag?

Outfit-studded demin jacket

Idag tenkte jeg bare å komme med en enkel outfit før jeg og Guro skal ut å ta flere bilder! Dette blir en slags blogguke der det blir varierte bilder fra dag til dag! På kveldene sitter vi egentlig bare å blogger å propper i oss alt usunt som går annt til å få kjøpt. Så nå skal jeg vel bare hive meg i dusjen og begynne å ordne meg, skal hente ut pakken med den nye outfitten så den får dere nok se i kveld! Så blogges da!

Hva synes dere?

Ikke skaff deg blogg om du ikke takler presset

Mange tror at vi bloggere sitter bak et tastatur og får berømmelsen i hendene, nei. Det er ikke sånn at å blogge alltid er like glamorøst. Folk stempler deg som dum å deilig og sier du imot så er du en "bitch". Er du på topplista så er ikke dette fordi du kan blogge, og ikke er alle like glad for at du skriver å legger ut det du gjør.

Folk dømmer, ikke nok med at folk er missfornøyde, men de begynner også å viske. Jeg er så lite fan av sånne mennesker at de ikke er verdt et innlegg engang. Det som er greia er at folk allerede har begynt å dømme meg på den plassen jeg flytter til etter sommeren, helt sykt! Folk sitter å prater, og lager seg et bilde av meg før de har hilst på meg. Ganske skummelt å tenke på at verden har kommet eller gått så langt tilbake. 

Kommentarfeltet til for å skrive anonym dritt, noen føler seg vel ikke engang tøff nok til å si til deg face2face hva de har visket om så de skriver det heller på bloggen, de bryr seg ikke om du blir såret eller at de tråkker over grensen. De vil bare trekke deg ned, ned på deres nivå.

Kanskje er det galt av meg å blogge om det jeg gjør, kanskje jeg provoserer deg, men en ting ber jeg deg om, kjenn meg før du dømmer. Bli kjent med meg istedenfor og bruk energien din på å misslike en du ikke kjenner. Det er så utrolig dumt.

 

 

Some people will just hate you no matter what.


 

Sliter du med det samme?

Bildene fra igår!

Tenkte å bare legge ut et bar bilder som vi tok i går! Om noen lurer på hvor klærne jeg bruker er ifra så spør, svarer på de jeg kan! Var oppe helt til 6 på morgenen å er drit trøtt. Idag er det jo santans og den skal vel feires med noen jenter med grilling tror jeg! Blir kos, vet så vidt hvilken dag det er nå som det er sommerferie.. Mistet døgnryttmen helt, jaja. Kommer et innlegg å et gjesteinnlegg senere! Så da er jeg sikkert mere up for it! Vi blogges søte

Hva synes dere?

Coming up!

Idag har jeg tatt MASSE bilder til å ha på bloggen! Brukte kanskje 2-3 timer kun på å ta de, men hva gjør man vel ikke for bloggen! Heldigvis er dette noe jeg brenner for, så er gøy å holde på med sånt. Har også en veninne som driver med blogging så hun er med på shootene! Bloggen hennes er: http://guuro.blogg.no/ Gå å sjekk henne ut! Hun tar utrolig mange fine bilder å har god stil, tror dere vil like den! Det er også hun som fikk meg til å blogge å som har fiksa den til meg.

Her er to bilder av de 200 jeg tok! Haha, kommer masse imorgen!

Hva synes dere?

Crazy face's

Haha, lager bare et lite innlegg nå før jeg skal å ta noen bilder! Det er sykt merkelig vær her, grått å trasi men alikevell sinnsykt varmt! Herlig. Tror vi skal bade senere også! Håper det, blir kos vertfall, kanskje een aldrig så liten tur ut og! Vi får se hva dagen bringer! Kommer flere innlegg. Blogges!Hva skal dere bruke dagen på?

Rumpe, pupper, mage og lår!

Krav til jenter er store, de skal se ut som barbie dukker, selv vil jeg innrømme at jeg ønsker drømmekroppen! Drømmekroppen der man ikke vil forandre på noe. Ofte ser man inspirasjonsbilder av jenter som har akkurat det man selv ønsker, er det sundt? 

Er det sundt å ønske seg en kropp man kanskje ikke er bygget til å ha? Jeg tror ikke det, da benytter mange jenter seg av plastisk kirurgi. Noen ligger kanskje på operasjonsbordet for å overleve mens andre ligger der og risikerer det for to cup-størrelser opp. 

Jeg er fornøyd med kroppen min! Oj, har man ikke lov å si det? Man blir i dag sett på som selvgod om man er fornøyd. Jeg sier ikke at jeg ikke har ting jeg vil endre på, men jeg har lært meg å leve med det jeg har fått utdelt! Jeg jobber meg også opp!

Få det bedre med deg selv, ikke ønsk andres kropp, skap din egen. Vær fornøyd å gå i akkurat det du føler for, for da blir livet så mye lysere! Skal du gå å misunne andre å være sjalu så vil dagene bli fylt med unødvendig negativ energi! Kanskje du ikke har de flotteste puppene eller den største rumpa, men den som elsker deg vil ikke bry seg om det!

Hva gjør du for å oppnå drømmekroppen?

VIDEOBLOGG!

Haha, ja! Har faktisk laget en spontan videoblogg! Den ble sykt klein å jeg så ikke ut å den er ikke redigert så ja, the ugly truth! SHIT.. Håper dere liker videoen å at dere kanskje fikk svar på noe dere lurte på! Litt private ting kommer desverre også fram! Må bare le av forsidebilde, dør..

 

 

Lurer du på noe?

Outfit!

Mange som har klaget på at ikke jeg har outfit's her på bloggen, så tenkte å ta et idag! Er så sykt stressa så får ikke skrevet så mye. Alt med Oslo bilettene ble knot så nå må jeg bestille de! Rebekka drar imorgen å må rekke å være litt med hun også! Så prioriterer ikke bloggen nå! Blogges imorgen!


Chhaaaao!

Hva skal dere ikveld?

Hvordan se bra ut uten sminke-Tips!!

Tenkte å dele den geniale øyenbryns og vipprkremmen med dere. Den kan så å si kjøpes overalt. Dette er ikke et sponset innlegg. Her får dete se hvordan man blander, setter på og resultatet etter. Det er viktig at om dere ønsker brune bryn og svarte vipper så fjærn på brynene først! Jeg har på brynene i ca 2 min.

Påfør kremen med børsten som følger med!Resultatet synes jeg selv blir veldig bra!Hva synes dere?

Nå er jeg ferdig!

Nå er jeg ferdig med skoleåret, har vært et herlig år! Begynte faktisk å gråte når Kenneth (lærern) holdt sin siste tale, beste lærern i verden! Har blitt så utrolig glad i han å alle andre i klassen! Nå skal vi da alle skilles, noe jeg mener er veldig trist. Vi skal alle ut i verden å flytte fra vårt trygge hjemmplass! 

Det skal bli godt å flytte også, men vil savne tilbake! Nye venner får man jo alltids, men de jeg har nå er så utrolig gode! Vi har fått så sykt god kjemi alle nå den siste tiden. Blir ikke godt å flytte fra de! Forhåpentlig vis så flytter jeg og Rebekka sammen! Vi blogges, skal ut med mine beste pier!


 Når er dere ferdig på skolen?

Jeg har sex for lesere!

Ja da har det seg altså sånn at enkelte har funnet ut hvorfor jeg ligger på topplista, jo fordi jeg ligger meg til lesere! Er folk syk? Folk finner opp så mye sykt at jeg holder på å spy. Lurer på hva de sliter med egentlig..

 

Men nok om det! I dag skal jeg på min andre avslutning på skolen, så skal ordne meg å kanskje lage noe mat med Rebekka. Igår hadde jeg å Guro det SYKT morsomt! Vi stelte nemmelig rabarbra å spiste det med sukker på! Haha, holdt på å dø av latter da jeg slo hun med de blarne, for hun datt faktisk rett i grusen. FIKK DET PÅ FILM! Ler enda. Hva gjorde dere i går?


Hva skal dere idag?